marți, 13 iulie 2010

Ajutor pentru fumatori

Ajutor fumatori, ajutor fumat, ajutor pentru fumatori
Fumatul este un viciu foarte periculos si cu cat renuntati la el mai repede cu atat mai bine. Majoritatea fumatorilor sunt constienti de ce fumatul dauneaza si le face rau si de ce au nevoie de ajutor insa, pentru diferite motive ei refuza sa arunce tigarile si sa inceapa o viata fara tigari si tutun. Unul din cele mai intalnite motive pt care fumatorii nu renunta este pretul medicamentelor care ii ajuta sa se opreasca din fumat. Multi fumatori, cauta scuze stupide de genul: cat de mult vor costa produsele antifumat, costul terapiei prin acupuntura cu laser sau alte costuri ale diferitelor tratamente.
Avem o veste buna pentru dvs. Puteti primi si gasi ajutor pentru fumatori gratuit. Prima modalitate gratuita de ajutor este bineinteles internetul. Exista sute de articole dedicate renuntarii la fumat, toate acestea oferind sfaturi gratuite, ponturi si tehnici. Exista deaseemenea si forumuri unde persoane obisnuite ca si tine intra si isi spun problemele legate de acest viciu si cer ajutor pentru renuntarea la fumat. Fie ca va vine sa credeti sau nu, aveti nevoie de acest suport moral din partea altor persoane, la fel de mult ca si medicamentele pentru renuntarea la fumat.

A doua modalitate de ajutor pentru fumatori se afla chiar in afara apartamentului tau. Poate nu ti-ai dat seama pana acum, dar persoanele care isi umplu viata facand sport, au sanse mult mai mici sa se apuce de fumat. Pe de alta parte, fumatorii care introduc sportul in viata lor, au sanse mult mai mari sa renunte la fumat. Sportul reduce apetitul de a fuma drastic. Pana si fumatorii care nu incearca sa renunte la fumat, marturisesc ca dupa un antrenament la sala pur si simplu nu simt nevoia sa fumeze. Frumusetea la sport este ca nu aveti nevoie de un abonament la o sala scumpa si nici sa urmati un program costisitor de fitness. Parcul si plimbarile sunt gratuite asa ca poti incepe cu plimbari lungi sau sesiuni de alergare zilnica. Incearca sa petreci sfarsitul de saptamana afara din casa, chiar si daca acest lucru inseamna un parc din apropiere.

In final, ultima idee de ajutor pentru fumatori este foarte simpla. Poti beneficia de cel mai mare ajutor de renuntare la fumat chiar din partea ta. Pana la urma, tot procesul de renuntare la fumat depinde de vointa ta, determinare si motivatie. Daca simti ca esti nehotarat in renuntare, si daca cedezi cu usurinta in fata nevoilor de nicotina, atunci ajutorul gratuit pentru fumatori este inutil pentru moment. Incearca sa fii mai atent la caracterul tau si la lucrurile din rutina ta. Vei descoperi in curand ca dependenta ta de fumat tine foarte mult de stilul tau de viata. Daca este necesar, schimba-ti obiceiurile zilnice si nu mai vizita locurile care te fac sa fumezi. In loc sa mergi intr-un club cu prietenii tai fumatori, bucurate de o plimbare prin parc cu mamica ta. Inlocuieste cafeaua ta de dimineata cu un ceai, etc. Exista ajutor pentru fumatori oriunde intorci capul, trebuie doar sa ii dai atentie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu