marți, 13 iulie 2010

Cum sa renunt la fumat ?


Pentru multi oameni din toata lumea,intrebarea pe care si-o pun in fiecare zi este:


Cum renunt la fumat?”

Din pacate,multi dintre acesti oameni nu vor avea de fapt posibilitatea sa renunte la fumat. Vor avea o scuza sau mai multe pentru a-si face rost de un alt pachet de tigari.Dar sunt multe modalitati pentru a te lasa de fumat si de a-ti imbunatati sanatatea.
Stim cu totii ca fumatul poate provoca mai multe boli. Dar care este metoda prin care eu pot sa renunt la fumat? Trebuie mentionat ca, este greu sa renunti la tigari in orice caz. Nu iti va lua putin timp sa reusesti, dar sunt lucruri care te pot ajuta sa te lasi de fumat cu succes.
Mai mult ca sigur ai auzit de pastile care te pot ajuta sa te lasi de fumat cu timpul. Prin aceste metode, incetul cu incetul vei ajunge de la doua pachete de tigari pe zi sa ai nevoie doar de unul, pana vei ajunge sa nu mai simti nevoia de a fuma deloc.
In multe studii s-a demonstrat ca oamenii care renunta la fumat si incep sa exerseze au mai multe sanse sa devina fumatori. Cum acest lucru ar putea parea a fi ceva ce nu poti face,a avut succes in cazul multor alte persoane.Trebuie intr-adevar sa te dedici cu totul.
Totusi alta metoda de a te lasa de fumat este adesea una dintre cele mai infricosatoare. Fiind pus fata in fata cu ceea ce poate fumatul sa faca,ai putea de fapt sa te ajuti sa renunti la tigari si la fumat. De exemplu, cei care fumeaza isi simt plamanii cu smoala. Stii lucrurile pe care le pun pe drumuri?
Da! Asta se intampla in corpul tau. Fa o vizita la Muzeul de sanatate sa vezi depsre ce este vorba. Sau,daca este deja prea tarziu, ai putea deja sa te infrunti cu cancerul. Este indeajuns incat sa te poti lasa de fumat?
Din pacate, nu va fi de folos pentru prea multi. Daca vrei sa te lasi de fumat, trebuie pur si simplu sa iei decizia de a o face, si sa muncesti din greu pentru a face ca acest lucru sa se intample. Trebuie sa iti dai seama ca prietenii si familia ta vor suferi mult mai mult cand tu nu vei fi langa ei sa va bucurati impreuna de viata, pentru ca fumatul ti-a exclus aceasta posibilitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu